ff bijpraten: nachttrein, dierentuin en kookcursus
Door: Fred
Blijf op de hoogte en volg Fred
30 Juli 2010 | Thailand, Bangkok
01 Augustus 2010 - 08:50
Jozien:
Cooking class was erg leuk. Hebben oa geleerd om PadThai te maken en Springrolls, verder een gerecht met green curry en ik een gerecht met yellow curry. Mmmm, erg lekker en we weten nu dat thais koken heel snel kan gaan. Zeker als je goed Cooking Knife tot je beschikking hebt: hebben we natuurlijk gelijk gekocht voor 150 Bath (= ruim 3 Euro).
Zijn nu op het vliegveld in BKK aan het wachten op onze vlucht naar Krabi.
Groetjes uit Thailand
01 Augustus 2010 - 10:37
Nanda:
Thais eten is heerlijk, de gerechten in de menus bij wholeearth zien er ook ontzettend mooi uit.Lijkt me leuk als je dat zelf kan koken, veel plezier!
03 Augustus 2010 - 20:16
Annemarie (v.Zumba.):
Hi Jozien !
Ben net zelf terug uit het gewone (maar ook wonderschone)Frankrijk, en heb net al jullie verhalen gelezen, wat een geweldig mooie vakantie beleven jullie zeg.
Geniet van de komende weken, wij genieten allemaal van jullie verhalen. Groetjes!
04 Augustus 2010 - 08:57
Marjolein (v Zumba):
Hallo Jozien en familie,
Om de paar dagen lees ik jullie reisverslag, zo te lezen maken jullie allemaal leuke dingen mee, ben blij dat het zn mooie reis blijkt, je moet het eerst zelf meemaken om er over mee te praten, nou geniet ervan en tot lees he
Groetjes
Mar
08 Augustus 2010 - 19:49
Miranda (van Zumba):
Geweldig wat jullie daar allemaal mee maken!
En ik ben gek op Thais eten! Die overheerlijke curry's mmmmmmm.
Geniet er lekker van! Have fun!
Miranda