Relaxed in Ao Nang

Door: Fred

Blijf op de hoogte en volg Fred

05 Augustus 2010 | Thailand, Krabi

Vandaag doen we rustigjes aan; na de tocht met de longtail boat gisteren waren Suzanne en vooral Ramon erg moe. Ik heb Ramon aan het einde van de maaltijd ergens aan de boulevard naar het hotel moeten brengen. Ramon is verder nogal verbrand en heeft pijnlijke billen, omdat hij blijkbaar op een dooie kwal is gaan zitten. Suzanne is alweer bijgekomen van zeeziekte. Vanochtend is ze naar de stad Krabi met haar vriendin en familie.

Vanochtend hebben we ook de kamers anders verdeeld: Suzanne en Jozien op een kamer, en Ramon en ik op een kamer. De kinderen zitten elkaar teveel in de weg op een kamer. Jozien en ik gaan daarentegen veel meer ontspannen met elkaar om dan in de dagelijkse hectiek van Nederland. Lome warmte is goed voor ons. 's-Middags claimen Jozien en ik een van de kamers voor ons bijslaapje ;-)

Nu halverwege de vakantie zijn we errrrug relaxed. Ik merk dat als ik John Coltrane afspeel op de iPod: ik hoor dan in de improvisaties heel andere werelden opengaan dan gebruikelijk.