Gelukt om Grand Palace binnen te komen!
Door: Jozien
Blijf op de hoogte en volg Fred
16 Augustus 2010 | Thailand, Bangkok
Ander hotel, dit keer zitten we in I Residence in de wijk Silom. Weer een heel andere sfeer dan in Sukhumvit, waar we aan het begin van onze reis waren.
Maar voor vandaag, maandag, stond een bezoek aan het Grand Palace op ons lijstje. Dit keer zijn we begonnen met de tuk-tuk van het hotel die ons naar skytrain station Sala Daeng bracht. Vandaar met de skytrain naar de rivier Chao Praya, waar we met de boot richting Grand Palace zijn gevaren. Leuk, zo'n boottochtje doet me altijd denken aan de vakanties die ik met mijn ouders had, waarbij we bijna altijd (of er moest geen water in de buurt zijn ;-)) wel een boottocht maakten!
Aangekomen bij Grand Palace probeerde iemand die er uit zag als politie-agent ons wijs te maken dat het Grand Palace nu niet open was! Maar daar trapten we dit keer niet in. Inmiddels weten we dat er allerlei mensen in de buurt van het Grand Palace lopen die je ergens anders naar toe willen brengen. En je dan iets willen verkopen natuurlijk.
Onze kleding was dit keer ook in orde, lange mouwen, lange broek en geen decollete.
Helaas moet ik nu afbreken (zit achter gratis internetpc in hotel en ze willen sluiten, is hier 21.30 uur!)
Later meer ......
17 Augustus 2010 - 04:51
Monique Kooij:
Hallo allemaal,
Mooi dat jullie nu wel zijn doorgedrongen tot die tempel!
Geniet er nog even van en dan wens ik jullie en goed reis terug naar dit kikkerlandje!
(Hier is het geen zomer meer maar tegen het eind vd week moet het weer iets beter worden)
Monique